Team Hoc

null

Camilla (Molly)

HOVEDINSTRUKTØR POLEDANCE, DANISH NATIONAL CHAMPION 2016+2017 STIFTER HOUSE OF CONCRETE

Camilla har en AP i Sports og Event Management og en BA i International Hospitality Management gennem UCN, og hun er daglig bestyrer i House of Concrete. Camilla er også kendt som Molly Pretzel og har dyrket poledance siden 2012, og undervist siden 2013. Hun har taget instruktør kurser gennem både Fitness World og Xpert pole certificering. Camilla har vundet Danish Nationals 2016+2017 og deltaget ved flere internationale konkurrencer, hvor hun blandt andet har vundet Pole Art Pro ved Pole Theatre Iceland og er meget aktiv på de sociale medier. Hun har desuden danset i mange år og dyrker parkour samt calisthenics, når hun skal have en pause fra polen.

null

Jakob

HOVEDINSTRUKTØR PARKOUR, LEDER AF BEARDHOUND GANG, STIFTER HOUSE OF CONCRETE

Jakob har en BA i Idræt fra Aalborg Universitet, hvor han nu er ved at tage sin kandidat indenfor samme område. Han har dyrket parkour siden 2010, og undervist i sporten siden 2012. Han er uddannet parkour instruktør gennem Street Movement og Parkour EDU. Jakob står for parkour og The Burnout Session undervisningen i House of Concrete og er desuden manden bag designet af vores gadeidræts faciliteter. Bonus info: Jakob startede til poledance i starten af 2016, og er en ihærdig elev.

null

Trine

POLEDANCE, POLEOGRAPHY

Trine startede til poledance i midten af 2015 og har før det dyrket gymnastik på højt plan. Trine er kendetegnet ved et stort smil og smukke bevægelser, og er det man vil kalde en lyrisk poledancer.

null

Frederikke

POLEDANCE, UDSTRÆK, DANMARKSMESTER POLEDANCE 16'

Frederikke er vores yngste instruktør, hun har poledanset siden vinter 2015 og vundet junior kategorien ved DM i poledance. Frederikke underviser både poledance og udstræk.

null

Louise E

POLEDANCE, UDSTRÆK, EXOTIC POLEDANCE, HOOP/LYRA

Louise har poledancet i 5 år, og har tidligere prøvet kræfter med både springgymnastik og ballet. Louise er en fantastisk underviser med mange facetter, men når hun selv træner er det oftest iført et par stiletter.

null

Louise Kr

POLEDANCE, POLTERABEND

Louise KR er en erfaren poledancer, der primært fokusere på  flow og god grund teknik. Louise er en erfaren poledancer og instruktør, og er kendt for at være altid smilende og imødekommende. Hendes undervisning er altid baseret på flow og kombinationer.

null

Cathrine

POLEDANCE, BOS, UDSTRÆK

Cathrine har poledanset siden 2013, tidliger undervist i styrketræning og går også til parkour. Desuden tog hun en 2. plads i Intermidiate ved DN i Poledance i 2017.

null

Nina

POLEDANCE, AERIAL HOOP

Nina er en kvinde med mange talenter, og hun underviser derfor både i Poledance og Aerial Hoop. Nina er tidligere gymnast og har dyrket Aerial arts i mange år.

null

Stacy

POLEDANCE, RUSSIAN EXOTIC, SMIDIGHED

Stacy er vores Russian Exotic instruktør, hun underviser desuden i smidighed og tager vikartimer i poledance.

null

Mette

DANS - GIRLY STYLE

Mette har danset siden år 2001, først ved Anette Funch i Skive, dernæst ved Dance Project og har siden 2008 undervist adskillige dansehold. Hun har desuden dyrket poledance siden 2013.

null

Natasha

DANS - TWERKING

Natasha er vores Twerking instruktør. Hun har danset hele hendes liv, og har kompetencer indenfor stort set alle stilarter.

null

Agnieszka

PARKOUR, UDSTRÆK

Agnieszka bliver til daglig kaldt Agge, og varetager vores Kvinde Parkour hold. Agge er en super dygtig parkour udøver, og udover at lave smukke feminine flows, træner hun også med ‘de store drenge’.

null

Alexander

PARKOUR, FREE RUNNING, PARKOUR 12-14 ÅR

Alexander har dyrket parkour i mange år, og har været en stor del af Randers Parkour før han flyttede til Aalborg. Alexander underviser vores parkour youngster hold for unge mellem 12-15 år.

null

Stig

PARKOUR, FREE RUNNING, PARKOUR 8-10

Stig er husets multitalend med kompetencer indenfor både parkour, rope art, poi og en masse andet gøgl. Stig underviser på ugentlig basis vores børne parkour hold, men kan også optræde til dit arrangement.

null

Chris

THE BURNOUR SESSION, CALISTHENICS

Chris har dyrket calisthenics og Street Workout siden 2015, og har deltog til DM 2016, hvor han fik en flot 6 plads. Chris’ force er på baren, hvor han er specielt dygtig til flows.

null

Marius

THE BURNOUT SESSION

Marius har en BA i idræt og er på nuværende tidspunkt ved at tage hans kandidat i sammme. Marius har været en del af House of Concrete som medlem siden starten, og underviser nu i The Burnour Session hver onsdag.

null

Jacqueline

WORK/STUDY

Jacqueline er en af husets work/studys, hvilket betyder hun er i igang med vores HoC Instruktør uddannelse.
Når hun er færdig som work/study vil hun varetage Aerial Hopp samt begyder Poledance hold.
Jacqueline er desuden husets tovholder og den person man skal spørge, hvis man er spørgsmål.

null

Linda

WORK/STUDY

Linda er en af husets work/studys, hvlket betyder at hun er i gang med at tage vores HoC Instruktør Uddannelse. Når Linda er færdig, vil hun primært varetage vores Fundamentals og Intermediate hold i Poledance.

null

Kasper

PARKOUR

Kasper varetager vores parkour jam for børn og unge hver søndag. Kasper er efterhånden en erfaren udøver og har en solid grundteknik og en legende tilgang til træning.

Isabella

PARKOUR

Isabella studere til daglig til lære og varetager vores parkour hold for de yngste.

null

Johan

PARKOUR

Johan er vores yngste parkour instruktør og samtidig en af Nordjyllands bedste udøvere. Han er desuden uddannet instruktør gennem hans efterskoleophold på BGI akadamiet.

 

null

AB

MAVEDANS

AB/Abriza er mavedanser og det er muligt at booke din polterabend aktivitet med hende her i House of Concrete.