Team HoC

Poledance Instruktør Camilla

Camilla

Poledance, udstræk

Camilla er underviser på de øvede niveauer i Poledance samt ryg udstræk, og har undervisnings certificeringer gennem Fitness World og X-pert Pole Certificering.
Camilla har danset siden 2002 og Poledancet siden 2012, og er også kendt som Molly Pretzel. Hun er desuden Verdensmester i Poledance ved Pole Theatre World Pro Art 2019 og 3 x Danmarksmester i Poledance.

null

Rene

POLEDANCE

René fik første gang prøvet poledance til en polterabend og startede derefter i House of Concrete. Derudover dyrker han også parkour og klatring og sætter stor pris i det sociale aspekt af træningen i HoC.

René er uddannet fysiurgisk massør og bruger en god del af hans fritid på at sende interessante links til de andre instruktører.

 

Jacqueline Poledance Aerial Hoop

Jacqueline

POLEDANCE, AERIAL HOOP

Jacqueline er en erfaren instruktør. Hun har poledancet og dyrket aerial hoop siden 2017 og har undervist siden 2018.

Jacqueline underviser i Poledance Fundamentals og Aerial Hoop. Jacqueline er uddannet instruktør gennem House of Concretes Work/Study program.

 

 

Parkour Instruktør Jakob

Jakob

PARKOUR

Jakob er instruktør for Parkour og Movement. Han har en BA og MA i Idræt fra Aalborg Universitet. Han har dyrket parkour siden 2010 og har undervist siden 2012. Jakob er uddannet parkourinstruktør gennem Street Movement og Parkour EDU. Jakob står primært for parkourundervisningen i House of Concrete og har desuden været konsulent på flere parkour stativer inklusiv vores eget. Jakob underviser desuden på folkeskoler i parkour og arbejder deltid med parkour på BGI Akadamiet.

 

Parkour Instruktør Alexander

Alexander Harvey

PARKOUR

Alexander er en erfaren instruktør. Han har dyrket parkour siden 2010 og har undervist siden 2011. Alexander underviser både vores børne- og voksenhold i parkour, hvor han altid sørger for at have en legende og imødekommende tilgang til træningen.

Alexander har desuden været drivkræften bag Randers Parkour, inden han flyttede til Aalborg, og han siger blandt andet at fællesskabet på nationalt og internationalt plan i parkourmiljøet er noget af det, der gør parkour helt specielt.

 

Parkour Instruktør Kasper

Kasper

PARKOUR

Kasper er en erfaren instruktør. Han har dyrket parkour siden 2017 og har undervist siden 2018. Kasper underviser i parkour for børn i alderen 8-10 år hver mandag.

Kasper har en solid grundteknik og en legende tilgang til træning.

 

Johan Parkour

Johan

PARKOUR

Johan er vores yngste parkourinstruktør. Han har dyrket parkour siden 2014 og har undervist siden 2018. Johan underviser vores Explore your City parkourhold hver anden lørdag. Johan er uddannet instruktør gennem BGI-akademiet, i forbindelse med sit efterskoleophold.

Johan er en af Nordjyllands bedste parkourudøvere.

 

null

Lykke

DANS

Lykke har prøvet mange sportsgrene, som klatring, skydning og gymnastik, men vender altid tilbage til dansen, som hun har dyrket helt siden 1999. Her har hun også erfaring med et utal af stilarter, som blandt andet hip hop, ballroom, funk, ballet, contemporary, jazz og heels.

Lykkes største nemesis er hendes smidighed, der aldrig helt vil derud hvor hun vil.

 

Maiken Dans

Maiken

DANS

Mere info kommer…

 

Cathrine Udstræk

Cathrine

PÅ BARSEL (UDSTRÆK)

Cathrine er en erfaren instruktør. Hun har poledancet og dyrket udstræk siden 2013 og har undervist siden 2017. Cathrine er uddannet instruktør gennem House of Concretes Work/Study program.

Cathrine har blandt andet vundet en andenplads ved DN i poledance i 2017.

 

 

Mia Udstræk

Mia

UDSTRÆK

Til dagligt studerer Mia psykologi, men i sin fritid er hun rigtig glad for udstræk og alternativ træning. Mia har dyrket udstræk i ca. 4 år. Hun går op i, at hendes undervisning er individ centreret og kan tilpasses den individuelle. Hun mener nemlig, at der skal være plads til alle på hendes hold.

 

 

Udstræks Instruktør Viktória

Viktória

PÅ BARSEL (UDSTRÆK)

Viktória har dyrket Poledance og Udstræk siden 2017, og underviser i udstræk i House of Concrete.

Viktória er oprindeligt fra Ungarn, så hun underviser oftest på engelsk, men kan sagtens forstå og tale dansk. Hun er en instruktør, der altid er sød og smilende og så har hun en ret vild middlesplit.

Viktória har desuden vundet en international Poledance konkurrence i England.