Team Hoc

null

Camilla

HOVEDINSTRUKTØR POLEDANCE, DANISH NATIONAL CHAMPION 2016+2017 STIFTER HOUSE OF CONCRETE

Camilla har en AP i Sports og Event Management og en BA i International Hospitality Management fra UCN. Hun er daglig bestyrer i House of Concrete. Camillas stage-name er Molly Pretzel og hun har dyrket poledance siden 2012 og har undervist siden 2013. Hun har instruktørkurser gennem Fitness World og Xpert pole certificering. Camilla har vundet Danish Nationals i Poledance i både 2016 og 2017, samt deltaget ved flere internationale konkurrencer, hvor hun blandt andet har vundet Pole Art Pro ved Pole Theatre Iceland. Hun har ligeledes kompetencer inden for dans, eftersom hun har danset i mange år. Når Camilla ikke træner poledance, dyrker hun ofte parkour og udstræk.

null

Jakob

HOVEDINSTRUKTØR PARKOUR, STIFTER AF HOUSE OF CONCRETE

Jakob har en BA og MA i Idræt fra Aalborg Universitet. Han er daglig bestyrer i House of Concrete. Han har dyrket parkour siden 2010 og har undervist siden 2012. Jakob er ligeledes uddannet parkourinstruktør gennem Street Movement og Parkour EDU. Jakob står primært for parkourundervisningen i House of Concrete og er desuden manden bag designet af vores gadeidræts faciliteter. Jakob underviser ligeledes folkeskoler i parkour og deltager ofte på burnout session. Når Jakob ikke dyrker parkour, træner han ofte poledance og udstræk.

null

Frederikke

POLEDANCE

Frederikke er vores yngste poledanceinstruktør. Hun har poledancet siden vinteren 2015 og har undervist siden 2016. Frederikke underviser i poledance Intermediate og High intermediate.

Frederikke har i øvrigt vundet junior kategorien ved DM i poledance i 2016.

null

Louise

POLEDANCE

Louise er en erfaren poledanceinstruktør. Hun har poledancet siden 2013 og har undervist siden 2014. Louise underviser i poledance Intermediate og poledance Flow. Louise har en instruktøruddannelse gennem Xpert Pole certificering.

Louise har ligeledes kompetencer indenfor undervisning i udstræk.

null

Cathrine

POLEDANCE, UDSTRÆK

Cathrine er en erfaren instruktør. Hun har poledancet siden 2013 og har undervist siden 2017. Cathrine underviser i poledance Start-up og spagatudstræk. Cathrine er uddannet instruktør gennem House of Concretes Work/Study program.

Cathrine har blandt andet vundet en andenplads ved DN i poledance i 2017.

Intet billede af instuktør

Jacqueline

POLEDANCE, AERIAL HOOP

Jacqueline er en erfaren instruktør. Hun har poledancet og dyrket aerial hoop siden 2017 og har undervist siden 2018. Jacquline underviser i poledance Fundamentals og Aerial Hoop. Jacquline er uddannet instruktør gennem House of Concretes Work/Study program.

Jacquline er desuden den rigtige at hive fat i, hvis du har spørgsmål angående House of Concrete.

Intet billede af instuktør

Linda

POLEDANCE

Linda er en erfaren instruktør. Hun har poledancet siden 2013 og har undervist siden 2018. Linda underviser i poledance Fundamentals. Linda er uddannet instruktør gennem House of Concretes Work/Study program.

Linda har fokus på en god grundteknik og styrke.

Intet billede af instuktør

Nina

POLEDANCE

Nina er en dygtig poledancer med mange års erfaring. Til daglig driver hun hendes eget studie Poise Pole, og vi er heldig at have hende som gæsteinstruktør.

 

 

null

Mette

DANS – HEELS/FEMALE

Mette er en dygtig danser. Hun har danset siden 2001 og har undervist siden 2008. Mette underviser danseholdet Heels/Female, hvor de arbejder med forskellige koreografier. Mette har instruktørerfaring gennem Anette Funch i Skive og Dance Project.

Mette har desuden dyrket poledance siden 2013.

null

Natasha

DANS – TWERKING, UDSTRÆK

Natasha er en erfaren danser. Hun har danset hele sit liv og har undervist siden 2016. Natasha underviser i twerking og rygudstræk.

Natasha har ud over twerking, kompetencer indenfor stort set alle dansestilarter.

Intet billede af instuktør

Valeria

DANS - CONTEMPORARY

Valeria er en dygtig instruktør med mange års erfaring.Hun er trænet danser indenfor klassiske dansestilarter og har dyrket akrobatik igennem mange år. Valeria underviser vores contemporary dansehold.

Valeria er desuden en aktiv del af Aalborg Cirkus Klub.

 

Intet billede af instuktør

Ida

DANS - SAMBA

Ida er en erfaren danser, og har baggrund inden for mange forskellige dansestilarter, dog ligger hendes store passion i Samba. Ida underviser samba i House of Concrete hver onsdag.

Ida er desuden en del af Aalborgs Samba forening Poco Loco.

 

null

AB

MAVEDANS – POLTERABENDS

AB/Abriza er en erfaren danser. Hun har danset siden 1995 og har undervist siden 1997. AB underviser i mavedans, hvilket er en disciplin vi tilbyder til polterabends.

AB syer i øvrigt sine egne mavedanskostumer.

Intet billede af instuktør

Kasper

PARKOUR

Kasper er en erfaren instruktør. Han har dyrket parkour siden 2017 og har undervist siden 2018. Kasper underviser i parkour-jam for børn og unge hver søndag.

Kasper har en solid grundteknik og en legende tilgang til træning.

Intet billede af instuktør

Isabella

PARKOUR

Isabella er vores eneste kvindelige parkourinstruktør. Hun har dyrket parkour siden 2015 og har undervist siden 2018. Isabella underviser vores parkourhold for børn fra 8-10 år.

Isabella er desuden uddannet lærer.

Intet billede af instuktør

Johan

PARKOUR

Johan er vores yngste parkourinstruktør. Han har dyrket parkour siden 2014 og har undervist siden 2018. Johan underviser vores Explore your City parkourhold hver lørdag. Johan er uddannet instruktør gennem BGI-akademiet, i forbindelse med sit efterskoleophold.

Johan er en af Nordjyllands bedste parkourudøvere.

 

Intet billede af instuktør

Jacob

PARKOUR

Jacob er en erfaren instruktør. Har dyrket parkour siden 2013 og har undervist siden 2017. Jacob underviser vores parkour youngsters hold, som er for unge mellem 11-14 år. Jacob er uddannet instruktør gennem BGI-akademiet i 2013.

Jacob er desuden en del af vores team, der underviser folkeskoler i parkour.

 

null

Alexander

PARKOUR

Alexander er en erfaren instruktør. Han har dyrket parkour siden 2010 og har undervist siden 2011. Alexander underviser vores parkour youngsters hold, som er for unge mellem 11-14 år, samt parkour Fundamentals.

Alexander har været en stor del af Randers Parkour, inden han flyttede til Aalborg.

null

Marius

STYRKE

Marius er en erfaren instruktør. Han har dyrket styrketræning siden 2012 og har undervist siden 2016. Marius underviser i burnout session med fokus på ben og ryg, hver tirsdag. Marius har en kandidat i idræt.

Marius har været en del af House of Concrete siden starten.

 

null

Chris

STYRKE

Chris er en erfaren instruktør. Han har dyrket calisthenics og street workout siden 2015 og har undervist siden 2015. Chris underviser i styrke med fokus på mave og arme, hver mandag.

Chris deltog desuden i DM i Street Workout i 2016, hvor han fik en flot sjetteplads