Team HoC

Poledance Instruktør Camilla

Camilla

Medejer & Hovedinstruktør

Camilla er medejer og daglig bestyrer i House of Concrete og underviser de øvede niveauer i Poledance samt all-levels dans, og har undervisnings certificeringer gennem Fitness World og X-pert Pole Certificering. Camilla har danset siden 2002 og Poledancet siden 2012, og er også kendt som Molly Pretzel. Hun er desuden Verdensmester i Poledance ved Pole Theatre World Pro Art 2019 og 3 x Danmarksmester i Poledance.

Parkour Instruktør Jakob

Jakob

Medejer & Områdeansvarlig Parkour

Jakob er medejer og områdeansvarlig for Parkour. Har en BA og MA i Idræt fra Aalborg Universitet. Han har dyrket parkour siden 2010 og har undervist siden 2012. Jakob er uddannet parkourinstruktør gennem Street Movement og Parkour EDU. Jakob står primært for parkourundervisningen i House of Concrete og har desuden været konsulent på flere parkour stativer inklusiv vores eget. Jakob underviser desuden på folkeskoler i parkour og arbejder deltid med parkour på BGI Akadamiet.

Udstræks Instruktør Stefanie

Stefanie

Områdeansvarlig Aerial & Udstræk

Stefanie er vores mest erfarne underviser indenfor udstræk, og hun er desuden områdeansvarlig og kontaktperson for alt der vedrører Poledance, Aerial Hoop og Udstræk i House of Concrete.

Stefanie underviser fast i udstræk og kan nogle gange mødes som vikar på danseholdene. Hun dyrker desuden poledance og har været med til flere konkurrencer, blandt andet Pole Theatre UK.

Danse Instruktør Natasha

Natasha

Områdeansvarlig dans

Natasha er en erfaren danser. Hun har danset hele sit liv og har undervist siden 2016. Natasha underviser i dans, hvor hendes hold er præget af hendes mange års erfaring indenfor danse og en masse forskellige stilarter. Hun er desuden områdeansvarlig for dans.

Natasha kan desuden mødes til polterabends, hvor hun blandt andet underviser i Twerking.

Hoop Instruktør Jacqueline

Jacqueline

POLEDANCE, AERIAL HOOP

Jacqueline er en erfaren instruktør. Hun har poledancet og dyrket aerial hoop siden 2017 og har undervist siden 2018. Jacqueline underviser i Poledance Fundamentals og Aerial Hoop. Jacqueline er uddannet instruktør gennem House of Concretes Work/Study program.

Jacqueline er desuden den rigtige at hive fat i, hvis du har spørgsmål angående House of Concrete.

null

Cathrine

POLEDANCE, UDSTRÆK

Cathrine er en erfaren instruktør. Hun har poledancet siden 2013 og har undervist siden 2017. Cathrine underviser i poledance Start-up og udstræk. Cathrine er uddannet instruktør gennem House of Concretes Work/Study program.

Cathrine har blandt andet vundet en andenplads ved DN i poledance i 2017.

Poledance Instruktør Linda

Linda

POLEDANCE

Linda er en erfaren instruktør. Hun har poledancet siden 2013 og har undervist siden 2018. Linda underviser i Poledance Fundamentals. Linda er uddannet instruktør gennem House of Concretes Work/Study program.

Linda har fokus på en god grundteknik og styrke.

 

Poledance Instruktør Louise

Louise

POLEDANCE

Louise er en erfaren poledanceinstruktør. Hun har poledancet siden 2013 og har undervist siden 2014. Louise underviser i poledance Intermediate og Poledance Flow. Louise har en instruktøruddannelse gennem X-pert Pole certificering.

Louise har ligeledes kompetencer indenfor undervisning i udstræk.

 

null

Mette

DANS – HEELS/FEMALE

Mette er en dygtig danser. Hun har danset siden 2001 og har undervist siden 2008. Mette underviser dansehold som Heels/Female, hvor de arbejder med forskellige koreografier. Mette har instruktørerfaring gennem Anette Funch i Skive og Dance Project.

Mette har desuden dyrket poledance siden 2013.

Parkour Instruktør Alexander

Alexander

PARKOUR

Alexander er en erfaren instruktør. Han har dyrket parkour siden 2010 og har undervist siden 2011. Alexander underviser både vores børne- og voksenhold i parkour, hvor han altid sørger for at have en legende og imødekommende tilgang til træningen.

Alexander har desuden været drivkræften bag Randers Parkour, inden han flyttede til Aalborg, og han siger blandt andet at fællesskabet på nationalt og internationalt plan i parkourmiljøet er noget af det, der gør parkour helt specielt.

 

 

Parkour Instruktør Kasper

Kasper

PARKOUR

Kasper er en erfaren instruktør. Han har dyrket parkour siden 2017 og har undervist siden 2018. Kasper underviser i parkour-jam for børn og unge hver søndag.

Kasper har en solid grundteknik og en legende tilgang til træning.

 

 

Intet billede af instuktør

Johan

PARKOUR

Johan er vores yngste parkourinstruktør. Han har dyrket parkour siden 2014 og har undervist siden 2018. Johan underviser vores Explore your City parkourhold hver anden lørdag. Johan er uddannet instruktør gennem BGI-akademiet, i forbindelse med sit efterskoleophold.

Johan er en af Nordjyllands bedste parkourudøvere.

 

Intet billede af instuktør

Isabella

PARKOUR

Isabella er vores eneste kvindelige parkourinstruktør. Hun har dyrket parkour siden 2015 og har undervist siden 2018. Isabella underviser vores parkourhold for børn fra 8-10 år.

Isabella er desuden uddannet lærer.

Parkour Instruktør Jacob

Jacob

PARKOUR

Jacob er en erfaren instruktør. Har dyrket parkour siden 2013 og har undervist siden 2017. Jacob underviser vores Parkour Youngsters hold, som er for unge mellem 11-14 år. Jacob er uddannet instruktør gennem BGI-akademiet i 2013.

Jacob er desuden en del af vores team, der underviser folkeskoler i parkour.

 

Styrke Instruktør Marius

Marius

STYRKE

Marius er en erfaren instruktør. Han har dyrket styrketræning siden 2012 og har undervist siden 2016. Marius underviser i Styrke med fokus på ben og ryg. Marius har en MA i Idræt.

Marius har været en del af House of Concrete siden starten.

 

 

null

Chris

STYRKE

Chris er en erfaren instruktør. Han har dyrket calisthenics og street workout siden 2015 og har undervist siden 2015. Chris underviser i styrke med fokus på mave og arme.

Chris deltog desuden i DM i Street Workout i 2016, hvor han fik en flot sjetteplads

Intet billede af instuktør

Christian

Poledance

Christian startede som gymnast for mange år siden, men fandt i 2016 poledance som hans nye udfordring. Christian er kendt for hele tiden at finde på nye variationer til tricks, der i høj grad udfordrer både smidighed og styrke.

I 2018 vandt Christian Danish Nationals i Poledance i Male-kategorien.

Udstræks Instruktør Bella

Bella

Udstræk, Poledance

Bella er husets super mom, da hun er mor til tre, fuldtidsstuderende og instruktør i Udstræk. Hun er en glad og smilende instruktør, hvis mål er den individuelles udvikling og god grundteknik.

Bella er desuden Poledancer og kan også mødes på vores poledancehold, hvor hun vikariere alle niveauer ved sygdom.

Udstræks Instruktør Viktória

Viktória

Udstræk, Poledance

Viktória har dyrket Poledance og Udstræk siden 2017, og underviser i beggedele i House of Concrete.

Viktória er oprindeligt fra Ungarn, så hun underviser oftest på engelsk, men kan sagtens forstå og tale dansk. Hun er en instruktør, der altid er sød og smilende og så har hun en ret vild middlesplit.

Viktória har desuden vundet en international Poledance konkurrence i England.

Intet billede af instuktør

René

POLEDANCE

René fik første gang prøvet poledance til en polterabend og startede derefter i House of Concrete. Derudover dyrker han også parkour og klatring og sætter stor pris i det sociale aspekt af træningen i HoC.

René er uddannet fysiurgisk massør og bruger en god del af hans fritid på at sende interessante links til de andre instruktører.

Hoop Instruktør Julie

Julie

Hoop, Poledance, Parkour

Ligesom mange andre i HoC, startede Julie med at gå til gymnastik da hun var lille. I 2013 fandt hun så poledance, der i 2015 blev udvidet med aerial hoop og parkour i 2018.

Derudover er Julie den vildeste handyman, der ikke er bange for at tage fat når der skal bygges noget.

Intet billede af instuktør

Lykke

Dans

Lykke har prøvet mange sportsgrene, som klatring, skydning og gymnastik, men vender altid tilbage til dansen, som hun har dyrket helt siden 1999. Her har hun også erfaring med et utal af stilarter, som blandt andet hip hop, ballroom, funk, ballet, contemporary, jazz og heels.

Lykkes største nemesis er hendes smidighed, der aldrig helt vil derud hvor hun vil.

Danse Instruktør Ebba

Ebba

Dans

Ebba har danset siden hun var bare 6 år gammel, hvor hun begyndte med hip hop. Selvom dansen er det der fylder mest, er hun også glad for styrketræning, løb og svømning.

Ebba har gennem sin danseuddannelse i København og Los Angeles erfaring med alle mulige stilarter, som jazz, ballet, stepdans, contemporary, moderne, house og heels, blandt andre.

Intet billede af instuktør

Sandra

POLTERABEND

Sandra har været en habil løber i mange år, der deltager i både halve og hele maratoner, og i 2011 fandt hun poledance. Hun er typen der sætter sig mål og derefter gør alt for at nå det. Derfor er hun nu også på et meget højt niveau inden for poledance.

Sandra sætter den sjove oplevelse højest, sammen med ideen om at man altid kan lære nye ting.

null

AB

POLTERABEND

Selvom AB startede med at træne poledance hos os i 2016, har hun en meget længere historie med dans. Hun har gået til orientalsk dans siden 1996 og underviser i dette til polterabends i House of Concrete.

Derudover dyrker AB i sin fritid også Ninjutsu med sin søn.

Maria Team HoC

Maria

SoMe

Maria står for vores Facebook og er Markedsføringsansvarlig.

Maria dyrker desuden både poledance, udstræk og dans, og bruger ofte husets åbne træningstid til at styrketræne.

Lasse Team HoC

Lasse

Kommunikation

Lasse står for al kommunikation med medlemmer gennem vores mail. Så hvis du har skrevet med nogle herover, så er det højest sandsynlig Lasse du har snakket med.

Lasse dyrker desuden selv parkour i House of Concrete og deltager ved ALLE sociale arrangementer.

Line Team HoC

Line

Rengøring

Line er områdeansvarlig for rengøringen og håndtere alt hvad der har med dette område at gør, det er derfor også Line du skal kontakte, hvis du ønsker at blive en del af rengørings teamet.

Line dyrker selv Poledance, Udstræk og Dans i House of Concrete.