Team HoC

null

Bella

Poledance vikar

Mere info kommer..

 

 

Poledance Instruktør Camilla

Camilla

Poledance

Camilla er underviser på de øvede niveauer i Poledance samt ryg udstræk, og har undervisnings certificeringer gennem Fitness World og X-pert Pole Certificering.
Camilla har danset siden 2002 og Poledancet siden 2012, og er også kendt som Molly Pretzel. Hun er desuden Verdensmester i Poledance ved Pole Theatre World Pro Art 2019 og 3 x Danmarksmester i Poledance.

 

Cathrine Udstræk

Cathrine

Poledance og udstræk vikar

Cathrine er en erfaren instruktør. Hun har poledancet og dyrket udstræk siden 2013 og har undervist siden 2017. Cathrine er uddannet instruktør gennem House of Concretes Work/Study program.

Cathrine har blandt andet vundet en andenplads ved DN i poledance i 2017.

 

 

null

Kit

Poledance og udstræk

Mere info kommer..

 

Poledance Instruktør Louise

Louise

Poledance

Mere info kommer…

null

Marcela

Poledance

Mere info kommer…

 

null

Patrycja

Poledance

Mere info kommer…

null

René

Poledance

René fik første gang prøvet poledance til en polterabend og startede derefter i House of Concrete. Derudover dyrker han også parkour og klatring og sætter stor pris i det sociale aspekt af træningen i HoC.

René er uddannet fysiurgisk massør og bruger en god del af hans fritid på at sende interessante links til de andre instruktører.

null

Rose

Poledance

Mere info kommer…

 

 

null

Maiken

Dans

Mere info kommer..

null

Mette

Dans

Mette har danset siden hun var 10 år gammel hos diverse danse studier. De seneste 5 år har hun haft et særligt fokus på sin dans, og har taget dansetimer i Australien, LA, Holland og New Zealand. Mette elsker at udfordre sig selv inden for dansen og har derfor opdaget, at man sagtens kan starte til ballet, hiphop eller hvad det skulle være som voksen.
Mette elsker den feminine dans og har derfor sit fokus på heels og girly, som hun også underviser i. Hun elsker at skabe er rum, hvor man kan og tør være sensuel i sine bevægelser, samtidig med at man har en fest og får svedt igennem. I hendes timer skal du være udfordret, men også have det sjovt og Mette lægger vægt på, at der er alternativer til moves, som kan skabe udfordring, men også, at du aldrig skal finde det hele nemt 😉

 

Parkour Instruktør Alexander

Alexander Harvey

Parkour vikar

Alexander er en erfaren instruktør. Han har dyrket parkour siden 2010 og har undervist siden 2011. Alexander underviser både vores børne- og voksenhold i parkour, hvor han altid sørger for at have en legende og imødekommende tilgang til træningen.

Alexander har desuden været drivkræften bag Randers Parkour, inden han flyttede til Aalborg, og han siger blandt andet at fællesskabet på nationalt og internationalt plan i parkourmiljøet er noget af det, der gør parkour helt specielt.

 

Parkour Instruktør Jakob

Jakob

Parkour

Jakob er instruktør for Parkour og Movement. Han har en BA og MA i Idræt fra Aalborg Universitet. Han har dyrket parkour siden 2010 og har undervist siden 2012. Jakob er uddannet parkourinstruktør gennem Street Movement og Parkour EDU. Jakob står primært for parkourundervisningen i House of Concrete og har desuden været konsulent på flere parkour stativer inklusiv vores eget. Jakob underviser desuden på folkeskoler i parkour og arbejder deltid med parkour på BGI Akadamiet.

null

Johan

Parkour

Johan er en af vores yngste parkourinstruktør. Han har dyrket parkour siden 2014 og har undervist siden 2018. Johan underviser vores Explore your City parkourhold hver anden lørdag. Johan er uddannet instruktør gennem BGI-akademiet, i forbindelse med sit efterskoleophold.

Johan er en af Nordjyllands bedste parkourudøvere.

 

null

Lucas

Parkour

Mere info kommer…

Parkour Instruktør Kasper

Kasper

Parkour vikar

Kasper er en erfaren instruktør. Han har dyrket parkour siden 2017 og har undervist siden 2018. Kasper har tidligere undervist i parkour for børn i alderen 8-10 år og er nu vikar.

Kasper har en solid grundteknik og en legende tilgang til træning.

 

 

null

Freja

Aerial Hoop

Mere info kommer…

 

 

Jacqueline Poledance Aerial Hoop

Jacqueline

Aerial Hoop

Jacqueline er en erfaren instruktør. Hun har dyrket aerial hoop siden 2017 og har undervist siden 2018.

Jacqueline underviser i Aerial Hoop Fundamentals og Intermediate. Jacqueline er uddannet instruktør gennem House of Concretes Work/Study program.

null

Sascha

Aerial Hoop vikar

Mere info kommer…

 

 

null

Tobias

Udstræk

Mere info kommer…