Vores Poledance Butik ligger i forbindelse med vores poledance studio, og vi kan findes på adressen Ryesgade 40A, 9000 Aalborg.

Vi sælger blandt andet Poledance tøj, Dryhands, Massagebolde og meget andet.

Du kan se noget af vores udvalg på denne side, men du er også meget velkommen til at kigge ned i butikken alle hverdage mellem 17.00-20.00.

Poledance Tøj

I vores butik sælger vi tøj til Poledance. Her finder du mærkerne RAD Polewear, Dragonfly Brand, Paradise Chick og Vekker LA. Vi har desuden tøj til Udstræk fra La Movemenza.

Når du poledanser er det vigtigt at hove det rigtige tøj, der giver dig den komfort der er nødvendig, dækker nok de rigtige steder og hvor der samtidig er taget højde for, at du skal have nok fri hud, til at sidde fast på polen – og så mener vi jo også, at du poledanser bedre i det rigtige outfit.

 

Massage Bolde

I vore Poledance Butik kan du desuden købe Massagebolde af mærket Captain-Lax.

Du kan blandt andet bruge massageboldene til at løsne op for muskel spændinger samt at få kroppen i gang før træning og udstræk.

Vi har et mindre udvalg i vores butik i Aalborg Vestby til 75 kr. per stk.

 

Grip Aid

Vi sælger diverse grip aids til poledance, der kan hjælpe dig, hvis du døjer med svedige hænder eller kold og tør hud, der kan gøre det svært at sidde fast på polen.

I Poledance Butikken sælger vi DryHands til 125 kr og Platinum Grip fra 40 kr. til svedige hænder, og Dew Point fra 160 kr. til kold og tør hud.

Køb Polestang

Vil du have din helt egen polestang til hjemme brug?

Vi har ikke nogle poles på lager, men vi står altid klar med hjælp og vejledning, og vi forhandler både Lupit Pole og X-Pole. Som vi bestiller hjem i forbindelse med køb.