Aalborgs alternative træningscenter

House of Concrete Aalborg har Danmarks eneste alternative træningsfaciliteter, hvor du både kan dyrke parkour, poledance og dans, samt flere andre niche-sportsgrene.

Vi er et træningscenter baseret på løbende medlemskaber, som giver vores medlemmer mulighed for individuel og personlig udvikling.

Vi er drevet af vores kærlighed til sporten.

 

Kun det bedste er godt nok

Ejere House of Concrete

Hos os vægter vi kreativitet og professionalisme højest, og vores instruktører har derfor alle gennemgået en grundig uddannelse og brænder for det de laver.

Vi er idealister og kun det bedste er godt nok. Derfor har vi både indendørs og udendørs faciliteter til parkour-træning og -undervisning. Vores polestudie har højt til loftet, plads mellem alle polestænger og poles i konkurrencestørrelse og -afstand.

Hos os er det den sociale træning vigtig—ikke kun i undervisningen, men også ved siden af træningen. Derfor sørger vi altid for et godt socialt sammenhold på vores holdundervisning og sociale arrangementer ved siden af din træning.

Vi er et elitestudie med plads til bredden.

Frivillig forening

Vi overgik i slutningen af 2019 til at blive en frivillig forening, der hører under DGI.
Bag foreningen sidder en frivillig bestyrelse, en masse frivillige instruktører og frivillige medlemmer, der hjælper med den daglige drift.
Fælles for alle frivillige i foreningen er, at vi brænder for at gøre House of Concrete Aalborg til et trygt sted at være for alle, hvor man kan dyrke sin idræt og være en del af et inkluderende fællesskab.