Aalborg's alternative trænings center

House of Concrete er Danmarks eneste alternative trænings facilitet, hvor du både kan dyrke parkour, poledance og dans, samt mange andre niche sportsgrene.

Vi er et trænings center baseret på løbende medlemskaber, som giver vores medlemmer mulighed for individuel og personlig udvikling.

Vi er drevet af vores kærlighed til sporten.

 

Kun det bedste er godt nok

Ejere House of Concrete

Hos os vægter vi kreativitet og professionalisme højest, og vores instruktører har derfor alle gennemgået en grundig uddannelse og brænder for det de laver.

Vi er idealister og  kun det bedste er godt nok. Derfor har vi både indendørs og udendørs faciliteter til parkour træning og undervisning. Et pole studie hvor der er højt til loftet, plads mellem alle pole stænger og poles i konkurrence størrelse og afstand.

Hos os er det den sociale træning vigtig ikke kun i undervisningen, men også ved siden af træningen. Derfor sørger vi altid for et socialt sammenhold på vores holdundervisning og sociale arrangementer ved siden af din træning.

Vi er et elitestudie med plads til bredden.

Drømmen om de perfekte faciliteter

House of Concrete startede med en drøm om et socialt trænings miljø, hvor man altid har lyst til at møde op, og et professionelt miljø med plads til udvikling ligegyldigt.

Drømmen er blevet til realitet og vi tilbyder i dag et af Danmarks mest interessante trænings tilbud, nogle af landets bedste og mest veluddannede instruktører og et inspirerende, motiverende og socialt trænings miljø.

Vores rejse er kun lige startet og vi drømmer om, at vokse os større og give plads til mange flere nichesportsgrene og blive et Nordjysk hjem for bevægelsesfærdigheder.