Aalborgs alternative træningscenter

House of Concrete har Danmarks eneste alternative træningsfaciliteter, hvor du både kan dyrke parkour, poledance og dans, samt flere andre niche-sportsgrene.

Vi er et træningscenter baseret på løbende medlemskaber, som giver vores medlemmer mulighed for individuel og personlig udvikling.

Vi er drevet af vores kærlighed til sporten.

 

Kun det bedste er godt nok

Ejere House of Concrete

Hos os vægter vi kreativitet og professionalisme højest, og vores instruktører har derfor alle gennemgået en grundig uddannelse og brænder for det de laver.

Vi er idealister og kun det bedste er godt nok. Derfor har vi både indendørs og udendørs faciliteter til parkour-træning og -undervisning. Vores polestudie har højt til loftet, plads mellem alle polestænger og poles i konkurrencestørrelse og -afstand.

Hos os er det den sociale træning vigtig—ikke kun i undervisningen, men også ved siden af træningen. Derfor sørger vi altid for et godt socialt sammenhold på vores holdundervisning og sociale arrangementer ved siden af din træning.

Vi er et elitestudie med plads til bredden.

 

Drømmen om de perfekte faciliteter

House of Concrete startede med en drøm om et socialt træningsmiljø, hvor man altid har lyst til at møde op, samt et professionelt miljø med plads til udvikling.

Drømmen er blevet til en realitet og vi tilbyder i dag et af Danmarks mest interessante træningstilbud, nogle af landets bedste og mest veluddannede instruktører og et inspirerende, motiverende og socialt stærkt træningsmiljø.

Vores rejse er kun lige startet. Vi drømmer om at vokse os større, give plads til mange flere nichesportsgrene og blive et nordjysk hjem for bevægelsesfærdigheder.