Træning i Aalborg vestby

Når vi byder dig velkommen i House of Concrete, byder vi dig ikke kun velkommen i vores træningscenter, men også vores hjem, og det vi lever og ånder for. Vi byder dig indenfor i vores univers, hvor træning skal være sjovt, og hvor der er plads til alle.

House of Concrete er lokaliseret i et gammelt baghus fra 1934 i Ryesgade i Aalborg Vestby. Vores lokaler har tidligere huset en radiatorfabrik, et mindre værksted og kontor, men blev i 1994 renoveret til at kunne bruges til træningscenter. Herefter har lokalerne haft flere forskellige beboere, om er nu blevet forvandlet til Danmarks første alternative træningscenter. Lokalerne har har et råt look og oser af charme og historie.

House of Concrete bliver i daglig tale kaldt huset, og vi har i indretningen haft fokus på det hjemlige aspekt, hvor vi blandt andet har prioriteret et lille hygge område ved hovedindgangen, samt et udgangspunkt, hvor alt må bruges af vores medlemmer. Derudover har vi en mindre shop, der fungere som en trustbank. Her kan du købe poletøj, dryhands, proteinbare og andre småting til din træning.

Vores træningsfaciliteter består af et udendørs parkour område, et indendørs parkour gym, poledance studie, the circus (en åben sal) og et styrketræninsområde. Alle vores faciliteter står til fri afbenyttelse i hele vores åbningstid, ligegylding om du ønsker at styrketræne, øve dans, øve det du har lært til parkour eller poledance eller noget helt tredje.

Parkour Gym

Aerial Awareness HoC

Vores parkour gym er Aalborgs første (og eneste) indendørs parkour facilitet. For os er autensitet vigtigt, og vi har derfor selv bygget vores udstyr af blandt andet galvaniserede vandrør og MDF plader.

Vi har fundament i det danske parkour community, og har derfor også fået en del udstyr af Street X, Inspire Tour og Gadeidræts Fonden. Vi forsøger altid at forny os, og bygger derfor jævnligt om og laver nyt udstyr, sådan at vores parkour udøvere aldrig kommer til at kede sig, og altid bliver udfordret.

Poledance studie

Vores poledance studie er placeret midt i bygningen hvor der er 4,5 meter til loftet det højeste sted. Vi har god plads mellem alle poles, og vi har uden tvivl Aalborgs smukkeste poledance studie.

Vi har vægtet kvaliteten af vores udstyr højt, og har derfor specielfremstillede Platinum Stages, der nemt kommer af og på spin ved brug af en split. For os er det vigtigt både at skabe plads til bredden og eliten, og vi har derfor 9 38″ poles, samt 2 45″ poles placere i konkurrence afstand.

The Circus

The circus er vore alternative lokale, hvor vi blandet andet underviser i dans, aerial hoop og udstræk. I dette rum har vi fokuseret på, at udstyret skulle være i top, hvilket betyder at vores gulv er slidt, men idealt til dans i sko, vi har alt det udstyr hjertet begære i forhold til udstræk, handstands-stativ og meget andet. Derudover har vi fået specielt produceret hoops til hoopdance af det Aalborgensiske firma Flow Hoops, og købt professionelle Aerial Hoops alle med swirls fra Xpole.