Poledance i Aalborg

Poledance er en sportsgren, der udfordrer dig både fysisk, motorisk og mentalt. Sporten har mange facetter og appellerer både til det feminine og sensuelle, samt den maskuline råstyrke. Desuden er det en sport, som du kan starte til som voksen begynder.

Når du går til poledance i House of Concrete, lærer du først og fremmest de basale teknikker. Vi er et studie, der altid arbejder med sammensætninger af tricks og flows, hvorfor en typisk undervisningstime i poledance hos os består både af spins, tricks i et flow og spinpole. I den sammenhæng lægger vi også stor vægt på, at sporten hedder poledance. Hos House of Concrete har vi ingen præferencer i forhold til, hvilken form for poledance du dyrker, og vi byder derfor både pole art, pole fitness og classique / exotic velkommen.

´VIL DU VIDE HVAD VI LAVER PÅ VORES POLEDANCE HOLD? DER ER FLERE VIDEOER PÅ INSTAGRAM PÅ TAGGET #POLEWITHPRETZEL!

 

Flere hold til alle niveauer

Leder du efter et poledancehold i nærheden af Aalborg eller Nørresundby, så har vi helt sikkert et til dig. Vi har nemlig hold til nybegynderen, som aldrig har prøvet poledance før, ligesom vi også tilbyder mere avancerede hold og sparring i forhold til konkurrencedeltagelse og shows. Som nybegynder kommer du ikke på hold med nogen, som kan meget mere end dig, og du behøver ikke være stærk eller smidig for at starte – det bliver du af sporten. Ud over vores faste teknikhold har vi også flere drop-in hold, hvor du kan prøve kræfter med forskellige stilarter og teknikker.

Aldersgrænse: 15 år.

Poledancing til dit arrangement

Vi tilbyder også poledancing i forbindelse med skoleundervisning i huset, til polterabends, firmaarrangementer og alt det indimellem.

Har du lyst til at prøve poledancing, kan du bestille en gratis introtime, og hvis du har andre spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på mail kontakt@houseofconcrete.dk

NB: Hvis du er tilflytter fra andet studie, skal du bestille en gratis introtime på et niveau lavere end du plejer, hvorefter instruktøren vil fortælle dig, hvor du passer ind. Du vil desuden ikke kunne deltage på vores Advanced Hold, før du som minimum har deltaget på High Intermidiate i en måned, og er blevet flyttet til holdet af Molly.

 

Hvad har man på til poledance?

… Eller nærmere hvorfor har man ikke tøj på til poledance.
Først og fremmest så er det vigtigt at være klar over, at grunden til man ikke har meget tøj på til poledance er, at man skal bruge huden til at sidde fast i, og det kan være direkte farligt at have for meget tøj på.

For at deltage på poledance hold i HoC skal du være iført følgende beklædning:

  • Shorts
  • Sports-BH
  • Træningsbukser (til at tage udover shorts)
  • Sokker

Desuden skal du medbringe følgende:

  • Klud til aftørring af poles
  • Vand

Du må desuden medbringe valgfri grip-aid (undtagen iTac) og poledancestiletter efter behov. Dog vil det ikke være alt vi laver på timerne, hvor du vil have mulighed for at have sko på.