Parkour Hold

Hvis du mod forventning ikke kan deltage på dit faste hold, skal du afmelde dig holdet senest 4 timer før holdstart. På den måde kan andre medlemmer få glæde af din plads, ligesom du kan få glæde af andre medlemmers plads på andre hold, hvis de ikke kan komme.

 

null

Beginner

På Parkour Beginner arbejder vi med de basale parkour-teknikker og flows. Der stiftes bekendtskab med bevægelser som sving, cat og climb up, og der arbejdes dybdegående med forskellige vaults, samt hop og landingsteknik.

Parkour Beginner er for dig, der deltager på din første gratis introtime og dig der stadig er ny til parkour og skal lære de basale bevægelser og teknikker.

Mandag kl. 18.00-18.55

Aldersgrænse: 15 år.

 

 

 

null

Intermediate/High Intermediate

På Parkour Intermediate stilles der større krav til din fysiske kunnen og dine tekniske egenskaber end de tidligere hold. Der arbejdes med at sammensætte bevægelser og i højere grad med landinger på rails og højder. Bevægelser som sving og underbars er en integreret del af undervisningen.

Holdet er for dig, der har helt styr på de basale parkour teknikker. Desuden har du styr på flow, touch og landinger.

Tirsdag 19.00-19.55

Aldersgrænse: 15 år.

 

 

 

Parkour hold for børn og unge

Hos os har vi hold til børn og unge i (næsten) alle aldre. Hvis du ønsker at gå til parkour hos os bliver du tilmeldt et løbende medlemskab, hvor du bliver tilknyttet et hold svarende til din alder.

Holdet forløber ugenligt, hvor du vil udvikle dig både fysisk, psykisk og mentalt. Alt imens får du mulighed for at træne i Aalborgs mest interessante indendørs og udendørs parkourfaciliteter, sammen med Aalborgs absolut bedste parkour-udøvere.

Vores hold er for alle niveauer, og der er stort udviklings potentiale, da du på sigt vil kunne flyttes op på Aalborgs eneste parkourhold for voksne.

Vores hold er altid tilpasset eleverne der går på holdet, og der er aldrig mere end 12 elever pr. hold, for at få det optimale udbytte af træningen. Hos os arbejder vi med den oprindelige parkour filosofi “être fort pour être utile” (at være stærk for at være nyttig). Træningen er derfor både baseret på motorisk udvikling, styrke samt kondition, ligesom vi også arbejder med sociale læringsmiljøer og personlig udvikling.

Din første Introtime er gratis.

 

null

Parkour 8-10 år

På forløbet lærer du basale teknikker, naturlig bevægelse, koordination og at arbejde med mentale barrierer, målsætninger og personlig udvikling i forhold til bevægelse og socialt sammenvær. Du vil blive undervist af en instruktør med mange års erfaring indenfor både undervisning og parkour.

Skal du se om parkour er noget for dig? Så kom til en gratis Introtime hos os.

Mandag 17.00-17.55
Tirsdag 18.00-18.55

For at deltage på holdet skal du have medlemskab (179 kr./md.)

 

 

null

Parkour 11-14 år

Dette er vores parkour hold for unge. På holdet vil der blive arbejdet med basale parkourteknikker og -termer. Vi vil lege os til læring og samtidig lære at indgå et et voksent trænings miljø. Holdet er for dig, der har et ønske om at blive rigtig dygtig til parkour, og der vil være mulighed for, at blive rykket til et voksenhold, såfremt dit niveau er til det.

Onsdag 17.00-17.55

For at deltage på holdet skal du have medlemskab (179 kr./md.)