Parkour i Aalborg

Parkour er en dynamisk træningsform, hvor målet er at komme fra et sted til et andet ved at bruge forskellige teknikker. Det er en mentalt udfordrende sport og har et æstetisk perspektiv over sig.

I House of Concrete er bevægelsen altid i centrum, når vi træner parkour. Der arbejdes med de forskellige bevægelsesteknikker for at overkomme forhindringer og udfordringer ved at hoppe, svinge og vaulte. På trods af dette er der stort fokus på de mentale aspekter af træningen, og vi arbejder mod at bevæge os selvsikkert.

I House of Concrete tillægges der stor værdi til de traditionelle tanker indenfor parkour, som stammer fra method natural, og ”etre fort pour etre utile” som oversættes til engelsk med ”being strong to be useful”.

Forskellige hold til alle niveauer

Parkour henvender sig til alle, som gerne vil udfordre sig selv og bruge sin krop som redskab i træningen.

Vi har flere forskellige hold, og på vores start-up-hold behøver du hverken at være stærk eller atletisk for at være med. Her arbejder vi med at lære dig de forskellige grundteknikker og gøre dig klar på det næste hold.

Herfra har vi forskellige hold, som kan udfordre dig uanset dit niveau. Vi laver også ture ud i byen primært i Aalborg og Nørresundby, hvor vi bruger de forskellige teknikker til at bevæge os rundt i byrummet.

Som firmaarrangement eller skoleundervisning

Vi tilbyder også parkour som skoleundervisning i og udenfor huset, polterabends, firmaarrangementer og alt det indimellem.

Har du nogen spørgsmål eller vil du starte så besøg os på Ryesgade 40A i Aalborg, eller sende os en mail via kontakt@houseofconcrete.dk

 

Hvad har man på til parkour?

Der er ikke noget særligt tøj der er tiltænkt parkour, så længe det er noget du følger dig godt tilpas i, og kan bevæge dig i.

For at deltage på hold i HoC, skal du være iført følgende beklædning:

  • Bukser eller shorts kan bevæge dig i
  • Sports-BH hvis du er kvinde
  • T-shirt eller top
  • Sko (medbring både indendørs og udendørs sko)

Du er desuden velkommen til at bruge kalk til din træning, men skal huske at medbringe dit eget.