Natural Movement (Naturlig Bevægelse)

Natural Movement er en forholdsvis ny trend i bevægelses kulturen, som ligger fokus på at søge tilbage til rødderne og har udgangspunkt i at udforske og optimere menneskets naturlige bevægelse.

Bevægelses træning kan ske igennem leg, intens træning og forskellige discipliner, med fokus på selv udvikling og udvikling af den individuelles krop og evner.

Hos House of Concrete kan du arbejde med Natural Movement på flere forskellige måder og flere af vore hold finder inspiration hos Ido Portal og Erwan La Corre.

Vores Movement Underevisning:

Aerial Awareness
Parkour
Contemporary Dans
Udstræk

Vi glæder os også til snart at kunne præsenter Movement Hold.

Natural Movement

“Because life is what we should train for”
MoveNat

Til gavn for både sjæl og krop

Ligegyldig hvad du laver til hverdag, så har Natural Movement en gavnlig effekt, da det ikke kun gør hverdags opgaver nemmere, men det også er træning for både krop og sind.

Denne form for træning står i kontrast til den gængse fitness kultur, ved at handle mere om hvad kroppen kan, fremfor hvordan den ser ud. Derfor oplever mange også en gavnlig mental effekt af træningen, da den giver en anden form for selv accept.

House of Concrete udvikler løbende vores Movement koncept og vil specielt over sommeren vil vi annoncere pop-up events, som for eksempel træklatring og lignende.

Hvis du søger Natural Movement træning i andre byer henviser vi til vores samarbejdspartnere i Århus Movement Method.

Vil du dyrke Natural Movement?

Har vi vagt din interesse?

Du kan komme til din første introtime gratis, og vi tilbyder både mulighed for månedsmedlemskaber og klippekort.

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores trænings center i Aalborg (tæt ved cykelbroen til Nørresundby), eller kontakte os via telefon 40500956 eller mail kontakt@houseofconcrete.dk.