Natural Movement (Naturlig Bevægelse)

Natural Movement er en forholdsvis ny trend i bevægelseskulturen. Her lægger fokus på at søge tilbage til rødderne og har udgangspunkt i at udforske og optimere menneskets naturlige bevægelse.

Bevægelsestræning kan ske igennem leg, intens træning og forskellige discipliner, med fokus på selvudvikling og udvikling af den individuelle persons krop og evner.

Hos House of Concrete kan du arbejde med Natural Movement på flere forskellige måder og flere af vore hold finder inspiration hos Ido Portal og Erwan La Corre.

 

 

 

 

Natural Movement

“Because life is what we should train for”
MoveNat

Til gavn for både sjæl og krop

Ligegyldig hvad du laver til hverdag, så har Natural Movement en gavnlig effekt, da det ikke kun gør hverdagens opgaver nemmere, men også er træning for både krop og sind.

Denne form for træning står i kontrast til den gængse fitnesskultur, ved at handle mere om hvad kroppen kan, fremfor hvordan den ser ud. Derfor oplever mange også en gavnlig mental effekt af træningen, da den giver en anden form for selvopfattelse og selvaccept.

House of Concrete udvikler løbende vores Movement koncept og specielt over sommeren vil vi annoncere pop-up events, som for eksempel træklatring og lignende.

Hvis du søger Natural Movement-træning i andre byer, henviser vi til vores samarbejdspartnere i Århus Movement Method.

 

Vil du dyrke Natural Movement?

Har vi vakt din interesse?

Du er altid velkommen til at kigge forbi vores træningscenter i Aalborg (tæt ved cykelbroen til Nørresundby), eller kontakte os via mail kontakt@houseofconcrete.dk.