Vil du gå til dans?

I House of Concrete elesker vi Dans. Derfor har vi forskellige dansehold og du kan blandt andet  gå til Heels/Female hver tirsdag, eller booke vores instruktør til din polterabend, girls night out eller lignende arrangementer.

Vil du være mere selvsikker eller lære at danse? Måske skal bruden til din polterabend have en helt unik oplevelse, eller gommmen skal lære at danse som Magic Mike?

Hos House of Concrete er vi specialisere i gode oplevelser og kærlighed til bevægelse. Vores instruktører forstår altid at lave en fest og få alle med (også dig med to højre fødder).

Heels/Female er en dansestilart der sætter fokus på kvindelighed og selvtillid, og selvom holdet hedder Female, så er alle køn velkommen.

 

 

For at sikre os en ægte Heels/Female stemning ligesom i Millennium Dance Complex, filmener bliver koreografierne filmet hver anden uge og lagt op på YouTube, se et eksempelt i ovenstående eller klik dig in på instruktørens YouTube Channel her: Heels/Female med Mette Meier.

Selvtillid og lækre moves

Heels/Female er en stilart, hvor der er fokus på, at have det godt med sig selv, og føle sig som kvinde. Det er et hold, hvor vi ofte danser i hæle, laver massere af hairflicks, og hvor alt kan fakes væk med den rigtige læbestift.

Vi tror på at alle kan lære at danse, og derfor er dette dansehold for alle niveauer. Instruktøren er ekspert i at tilpasse holdet til alle og sørger for, at alle føler sig velkommen.

Dette dansehold for personer der kan lide at bevæge sig og udtrykke sig med kvindelige bevægelser. Holdet fungere som et drop-in hold, og er for alle niveauer.

Vil du lære at danse?

Vil du være med på vores dansehold eller har du nogle spørgsmål til dit polterabend arrangement? Du meget velkommen til at kontakte os via telefon 4050 0956 eller mail kontakt@houseofconcrete.dk.

House of Concrete er placeret i Aalborg Vestby tæt ved cykelbroen til Nørredundby.