Ryst bagdelen til twerking

Vi tilbyder både twerking  til polterabend, firma arrangementer og lignende.

Vil du gerne kvikke dine medarbejdere op, eller skal der være noget at grine af til eksempelvis polterabenden? Hos House of Concrete er vi en virksomhed, der forsøger at skabe glæde ved alternative træningsformer. Vi træner både på adressen i Aalborg, men vi tager også ud til forskellige events.

Twerking er et nyt fænomen inden for danseverdenen, og det bringer en god energi, mens det skaber en god stemning. Det er ikke alle, der er vant til at ryste bagdelen, og derfor lægges der op til gode grin. Vores trænere er eksperter i at få folk med på dansen, og de tilpasser sig den konkrete situation.

Få sved på panden

Med twerking bliver du ekspert i at bevæge din krop og dine numse. Dansen er fysisk hård, mens den ikke stiller store krav til motoriske færdigheder.

Efter dansen vil I alle være fyldt med god energi, og I vil være klar til en god fest eller andet. Vores undervisere har stor erfaring med forskellige danseniveauer, og de er stemnings spredere på den gode måde. Efter endt undervisning kommer I til at mestre grundteknikkerne inden for twerking samt de basale trin.

Ring til os og hør mere

Har du spørgsmål til twerking, så sidder vi klar til at besvare dem. Vores træningscenter er placeret i Aalborg tæt på Nørresundby, og vi fanges på telefon 40 50 09 56 eller send en mail til kontakt@houseofcocrete.dk. Vi ser frem til at høre fra dig.