Street Dance for alle

Er du typen der ikke kan holde sig til en enkelt dansestilart? Det kunne vores street instruktører heller ikke. Derfor har de lavet disse dansehold, hvor de blander alt det bedste fra forskellige street-danseformer.

Danseholdet for dig, der er vild med urbane stilarter.

 

Street Jazz denne stilart indeholder alt fra jazz til Hip-Hop og kan klassificeres som en lidt “sassy” stilart. Holdet er struktureret således, at der vil blive lavet en koreografi, som vil blive danset de efterfølgende to til fire uger, hvor fokus vil være på udvikling og forbedring fra uge til uge. Holdet er tiltænkt alle niveauer.

Onsdag 17.00-17.55

 

Det er desuden muligt at booke vores street stilarter til din polterabend, og er den perfekte oplevelse for bruden, der ikke er en lyserød prinsesse.

 

 

 

 

 

Du vil løbende kunne følge med i hvad vi laver på vores dansehold i Aalborg på vores YouTube Channel
House of Concrete på YouTube

Street Dans i HoC

Vores Street dansehold er et hold med fokus på street, urban og eksperimentel dans. Her kan dansene både være langsomme og følsomme, ligesom de kan være hurtige og mere voldsomme i udtrykket. Derfor er disse dansehold perfekt for dig, der gerne vil udfordre dig selv og lære noget nyt, hver gang du er afsted til træning.

Holdet er indrettet sådan, at koreografien er svær men bliver undervist på begynderniveau. Derfor er det plads til alle niveauer på dette hold.

Vil du gå til Street Dans?

Vil du være bedre til at danse? Eller har du nogle spørgsmål til vores dansehold eller booking af din polterabend? Så er du meget velkommen til at kontakte os via mail kontakt@houseofconcrete.dk.

Du er også altid velkommen til at droppe ind på vores hold. Alt du skal gøre er, at kigge på holdplanen og møde op ved vores dansestudie i Aalborg til det hold du ønsker at deltage på.