Heels Dansehold for alle niveauer

Vil du lære at danse i hæle og føle dig mere sexet og kvindelig? Så er heels den helt rigtige dansestil for dig. Hos House of Concrete har vi to forskellige heels dansehold, og vi har derfor noget for alle niveauer

Dansehold for voksne hvor glæden ved dansen er i fokus.

Beginner Heels 21+ er vores dansehold for voksne, der ikke har tidligere danseerfaring, eller gerne vil finpudse deres teknik. På danseholdet vil du skulle være iført høje hæle, da koreografierne på holdet vil være tilpasset dette. På holdet vil du primært lære langsomme koreografi, med masser af hair flicks og lækre moves.

High on Heels er vore lidt mere avancerede heels dansehold, hvor det er en fordel at have noget danseerfaring forud for start på holdet, her anbefaler vi vore Beginner Heels og Urban Fusion Hold. Danseholdet er primært for voksne og du skal være minimum 18 år for at deltage. På holdet vil vi på lære hurtig og langsom koreografi, samt lave en masse freestyle og dansetekniske øvelser. Det vil være forventet at alle deltagere danser i hæle.

Heels kan desuden bookes til dit polterabend arrangement og er perfekt til bruden der elsker at danse og være midtpunktet på dansegulvet.

For at sikre os en stemning som i Millennium Dance Complex-filmene bliver koreografierne filmet hver anden uge og lagt op på YouTube. Se et eksempel her eller klik dig in på instruktørens YouTube Channel her: Heels/Female med Mette Meier.

 

Vil du lære at danse i hæle?

Vores Heels Hold er hold, hvor der er fokus på at have det godt med sig selv og føle sig som en kvinde. Det er et hold, hvor vi danser i hæle, laver masser af hair flicks, og hvor alt kan fakes med den rigtige læbestift.

Vi tror på at alle kan lære at danse, og derfor er dette dansehold for alle niveauer. Instruktøren er ekspert i at tilpasse holdet til alle og sørger for, at alle føler sig velkommen.

Disse dansehold er for personer, der kan lide at bevæge sig og udtrykke sig med feminine bevægelser, og de er for dig der kan lide at føle dig som kvinde og blive empowered i fællesskab med andre kvinder.

NB mænd må gerne deltage på holdet.

 

Vil du gå til heels dans hos os?

Kunne du tænke dig at gå til dans hos os os, har du nogle spørgsmål eller vil du booke et polterabend arrangement? Du meget velkommen til at kontakte os via telefon 4050 0956 eller mail kontakt@houseofconcrete.dk.

Vores dansestudie er ligger i Aalborg tæt ved cykelbroen til Nørresundby.