Girly Dansehold for alle niveauer

Vil du lære at danse og føle dig mere sexet og kvindelig? Så er vores Girly Stilarter de helt rette hold for dig. Hos House of Concrete har vi to forskellige hold, og vi har derfor noget for alle niveauer.

Dansehold for voksne hvor glæden ved dansen er i fokus.

Girly Hiphop er vores dansehold for voksne, der ikke har tidligere danseerfaring, eller gerne vil finpudse deres teknik. På danseholdet vil der være fede beats og holdet vil være fokuseret omkring hiphop med et kvindeligt touch. Dette hold er for alle niveauer også dig der aldrig har danset før.

Tirsdag 18.00-18.55

 

Heels er vores heels dansehold, hvor det er en fordel at have noget danseerfaring forud for start på holdet, her anbefaler vi vores Girly Hiphop, og Street Jazz. Danseholdet er primært for voksne og du skal være minimum 18 år for at deltage. På holdet vil vi lære hurtig og langsom koreografi, samt lave en masse freestyle og dansetekniske øvelser. Det vil være forventet at alle deltagere danser i hæle.

Mandag 19.00-19.55

 

Vores girly stilarter kan desuden bookes til dit polterabend arrangement og er perfekt til bruden der elsker at danse og være midtpunktet på dansegulvet.

 

 

Se eksempler på tidligere koreografier fra Heels her: Heels/Female med Mette Meier.

Vil du lære at danse?

Vores Girly Hold er hold, hvor der er fokus på at have det godt med sig selv og føle sig som en kvinde. Det er et hold, hvor vi blandt andet danser i hæle, laver masser af hair flicks, og hvor alt kan fakes med den rigtige læbestift.

Vi tror på at alle kan lære at danse, og derfor har vi hold får våde for den helt nye danser samt de mere øvede.

Disse dansehold er for personer, der kan lide at bevæge sig og udtrykke sig med feminine bevægelser, og de er for dig der kan lide at føle dig som kvinde og blive empowered i fællesskab med andre kvinder.

NB mænd må gerne deltage på holdet.

 

Vil du gå til heels dans hos os?

Kunne du tænke dig at gå til dans hos os os, har du nogle spørgsmål eller vil du booke et polterabend arrangement? Du meget velkommen til at kontakte os via mail kontakt@houseofconcrete.dk.

Vores dansestudie er ligger i Aalborg tæt ved cykelbroen til Nørresundby.