Girly Dansehold for alle niveauer

Vil du lære at danse og føle dig mere sexet og kvindelig? Så er vores Girly Stilarter de helt rette hold for dig. Hos House of Concrete har vi  forskellige hold, og vi har derfor noget for alle niveauer.

Dansehold for voksne hvor glæden ved dansen er i fokus.

 

Girly Beginner egner sig specielt godt til dig, der aldrig før har danset. Her danser vi til primært til up beat musik, med feminine moves. Tag dine sneakers under armen og udfold din indre Britney (anno 2001) danser. Alle niveauer er velkommen.

Tirsdag 17.00-17.55

Onsdag 18.00-18.55

 

Heels Beginner er til dig, der aldrig eller lige er startet med at danse i hæle. Det er også holdet til dig, der aldrig har danset før. Her vil du lærer grundteknikker for hvordan man danser i hæle og får det til at se nemt ud på samme tid. Du vil også lære nogle lækre koreografier til skøn musik.
Højden på dine hæle er op til dig; vi anbefaler dog at starte med 7 cm. og arbejde sig op derfra.

Mandag 19.00-19.55

 

Heels er vores heels dansehold, hvor det er en fordel at have noget danseerfaring forud for start på holdet, her anbefaler vi vores Girly Hip Hop, Street Jazz og Modern Dance. Danseholdet er primært for voksne og du skal være minimum 18 år for at deltage. På holdet vil vi lære hurtig og langsom koreografi, samt lave en masse freestyle og dansetekniske øvelser. Det er forventet at alle deltagere danser i hæle.

Onsdag 19.00-19.55

 

Hip Hop Choreography er for dig, der gerne vil have lidt mere kant på din dans, eller gerne vil finpudse din teknik. På danseholdet vil der være fede beats og holdet vil være fokuseret omkring hiphop med et kvindeligt touch. Dette hold er for alle niveauer, men det vil være en fordel hvis du har erfaring med at lære koreografier.

Mandag 18.00-18.55

 

Contemporary Beginner er for dig, som elsker at få kendskab til hvordan man drejer, benspark, floor work og høre nogle fantastiske sange.
Holdet er for alle, men udgangspunktet i undervisningen bliver begynder.

Mandag 17.00-17.55

 

 

Vores girly stilarter kan desuden bookes til dit polterabend arrangement og er perfekt til bruden der elsker at danse og være midtpunktet på dansegulvet.

 

 

 

 

 

 

Se eksempler på tidligere koreografier fra Heels her: Heels/Female med Mette Meier.

Vil du lære at danse?

Vores Girly Hold er hold, hvor der er fokus på at have det godt med sig selv og føle sig som en kvinde. Det er et hold, hvor vi blandt andet danser i hæle, laver masser af hair flicks, og hvor alt kan fakes med den rigtige læbestift.

Vi tror på at alle kan lære at danse, og derfor har vi hold får våde for den helt nye danser samt de mere øvede.

Disse dansehold er for personer, der kan lide at bevæge sig og udtrykke sig med feminine bevægelser, og de er for dig der kan lide at føle dig som kvinde og blive empowered i fællesskab med andre kvinder.

NB mænd må gerne deltage på holdet.

 

Vil du gå til heels dans hos os?

Kunne du tænke dig at gå til dans hos os os, har du nogle spørgsmål eller vil du booke et polterabend arrangement? Du meget velkommen til at kontakte os via mail kontakt@houseofconcrete.dk.

Vores dansestudie er ligger i Aalborg tæt ved cykelbroen til Nørresundby.