Vil du gå til dans?

I House of Concrete elsker vi Dans. Derfor har vi forskellige dansehold for alle niveauer og stilarter. Du kan desuden booke vores instruktør til din polterabend, girls night out eller lignende arrangementer, samt til undervisning af din folkeskoleklasse, efterskole eller videregående uddannelse.

Vil du være mere selvsikker eller lære at danse? Måske skal bruden til din polterabend have en helt unik oplevelse, eller gommen skal lære at danse som Magic Mike?

Hos House of Concrete er vi specialiseret i gode oplevelser og kærlighed til bevægelse. Vores instruktører forstår altid at lave en fest og få alle med (også dig med to højre fødder).

Dans i HoC
Girly Stilarter
Twerking

 

Vil du se hvad vi laver på vores dansehold?
Vores YouTube Channel bliver løbende opdateret med danse fra vores dansehold.
House of Concrete YouTube  

Selvtillid og lækre moves

Vi mener at alle har ret til lækre koreografier. Derfor er det vigtigt for os at påpege, at selvom vores koreografier ikke er på begynderniveau, er vores undervisning for alle. For vi tror på, at alle kan lære at danse med den rigtige undervisning.

For os handler dans om udtryk gennem bevægelse, selvtillid og glæden ved bevægelse. Derfor har vores dansehold fokus på at give dig værktøjer til at udtrykke dig, blive mere selvsikker og have det sjovt samtidig.

Vores danseinstruktører er eksperter i at tilgå alle niveauer. For os er undervisning et håndværk, og derfor har du de bedste forudsætning for at blive dygtig hos os, også selvom du er voksen begynder.

Aldersgrænse: 15 år.

 

Vil du lære at danse?

Vil du være med på vores dansehold eller har du nogle spørgsmål til dit polterabend arrangement? Du meget velkommen til at kontakte os via mail kontakt@houseofconcrete.dk.

House of Concrete er placeret i Aalborg Vestby tæt ved cykelbroen til Nørresundby.