Gå til Aerial Hoop i Aalborg

Aerial Hoop er for dig, der kan lide at være kreativ, når du dyrker motion. Det er en meget social trænings form, hvor man deles to og to om en ring, for at hjælpe og spotte hinanden.

En Aerial Hoop er også kendt som Lyra, og er en stor metalring der er fastspændt i loftet. Fra ringen kan man lave forskellige trick sammensætninger, og denne kunstform er oftest set i cirkus.

På vores Aerial Hoop hold lære du at mestre denne kunst form, og som det eneste sted i Aalborg tilbyder vi fast ugentlig undervisning hele året.

Vores udstyr er noget af det bedste der kan fås, og vi har ringe der passer til alle størrelser og krops typer. Vores ringe har alle swirls, hvilket betyder at de kan dreje rundt, og derudover har vi både double og single pointed hoops, så der er nogle til en hver smag og alle former for tricks.

Dette hold kan både vælges som fast hold, men kan også benytte som drop-in hold, og holdet er tilpasset alle niveauer.

For at deltage på holdet skal du være iført lange bukser og langeærmer for at undgå brændemærker.

Skal du se om det er noget for dig, så er du velkommen på en gratis Introtime.

 

 

Aerial Hoop Aalborg

Aerial Hoop til dit event

Skal i prøve noget helt anderledes til jeres polterabend eller næste firma arrangement? Vi tilbyder Aerial Hoop undervisning til events, hvor garanterer smil på læben og udfordringer til alle.

Vi tilbyder desuden mulighed for, at leje hoops ud og booke hoop performere til receptioner, festivaller og lignende.

 

 

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål angående undervisning eller event booking, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail kontakt@houseofconcrete.dk eller på telefon 40500956.

 

 

Leder du efter Aerial Hoop undervisning i en anden by? Vi anbefaler Aerial Hoop undervisning hos BpoleFit i Århus og ElitePole, Pole Republic samt House of Pole i København.