Gå til Aerial Hoop i Aalborg

Aerial Hoop er for dig, der kan lide at være kreativ, når du dyrker motion. Hos os er en meget social træningsform, hvor man deles to og to om en ring for at hjælpe og spotte hinanden.

En Aerial Hoop er også kendt som Lyra og er en stor metalring beklædt i stof-tape, der er hængt op i loftet. Fra og i ringen kan man lave forskellige tricks og sammensætninger, og denne kunstform er oftest set i cirkus.

På vores hold lærer du at mestre denne kunstform, og som det eneste sted i Aalborg tilbyder vi fast ugentlig undervisning hele året.

Vores udstyr er noget af det bedste der kan fås, og vi har ringe der passer til alle størrelser og kropstyper. Vores ringe har alle swirls, hvilket betyder at de kan dreje rundt, og derudover har vi både double og single pointed hoops, så der er nogle til en hver smag og alle former for tricks.

Holdet kan både vælges som fast hold, men kan også benytte som drop-in hold. Der er flere niveauer, så træningen kan tilpasses den enkelte elev.

For at deltage på holdet skal du være iført lange bukser og lange ærmer for at undgå brændemærker.

Skal du se om det er noget for dig, så er du velkommen på en gratis introtime.

 

 

 

Aerial Hoop Aalborg

Aerial Hoop til dit event

Skal I prøve noget helt anderledes til jeres polterabend eller næste firmaarrangement? Vi tilbyder undervisning i Aerial Hoop til events, hvor der er garanteret smil på læben og udfordringer til alle.

Vi tilbyder desuden mulighed for at leje hoops ud og booke hoop performere til receptioner, festivaller og lignende.

 

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål angående undervisning eller event booking, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail kontakt@houseofconcrete.dk eller på telefon 40500956.

 

 

Leder du efter Aerial Hoop undervisning i en anden by? Vi anbefaler Aerial Hoop undervisning hos BpoleFit i Århus og ElitePole, Pole Republic samt House of Pole i København.