Gå til Aerial Hoop i Aalborg

Aerial Hoop er for dig, der kan lide at være kreativ, når du dyrker motion. Hos os er en meget social træningsform, hvor man deles to og to om en ring for at hjælpe og spotte hinanden.

En Aerial Hoop er også kendt som Lyra og er en stor metalring beklædt i stof-tape, der er hængt op i loftet. Fra og i ringen kan man lave forskellige tricks og sammensætninger, og denne kunstform er oftest set i cirkus.

Vores udstyr er noget af det bedste der kan fås, og vi har ringe der passer til alle størrelser og kropstyper. Vores ringe har alle swirls, hvilket betyder at de kan dreje rundt, og derudover har vi både double og single pointed hoops, så der er nogle til en hver smag og alle former for tricks.

Der er flere niveauer, så træningen kan tilpasses den enkelte elev.

Aldersgrænse: 15 år.

 

Mandag kl. 20.00-20.55 Aerial Hoop Movement (All levels)
Tirsdag 18.00-18.55 Aerial Hoop Intermediate (Let øvet)
Tirsdag 19.00-19.55 Aerial Hoop Beginner (Begynder – let øvet)
Torsdag 18.00-18.55 Aerial Hoop High Intermidiate (Øvet)
Torsdag 19.00-19.55 Aerial Hoop Intro (Begynder)

 

For at deltage på holdet skal du være iført lange bukser og lange ærmer for at undgå brændemærker.

Skal du se om det er noget for dig, så er du velkommen på en gratis introtime.

Aerial Hoop

Aerial Hoop til dit event

Skal I prøve noget helt anderledes til jeres polterabend eller næste firmaarrangement? Vi tilbyder undervisning i Hoop til events, hvor der er garanteret smil på læben og udfordringer til alle.

Vi tilbyder desuden mulighed for at leje hoops ud og booke hoop performere til receptioner, festivaller og lignende.

 

Har du nogle spørgsmål?

Hvis du har nogle spørgsmål angående undervisning eller event booking, så er du altid velkommen til at kontakte os på mail kontakt@houseofconcrete.dk

 

 

 

Leder du efter Aerial Hoop undervisning i en anden by? Vi anbefaler Aerial Hoop undervisning hos BpoleFit i Århus og ElitePole, Pole Republic samt House of Pole i København.