Firmaarrangement i Aalborg

Skal I afholde firmaarrangement, hvor dine medarbejdere skal rystes sammen, have en social oplevelse og opleve hinanden i et nyt lys? Hos House of Concrete skaber vi Team Building oplevelser, der skaber samhørighed blandt kollegaer og en forståelse for værdien af individet.

Vi tilbyder arrangementer til firmaer i Teambuilding, Explore Your City og forskellige træningsformer som for eksempel Poledance, Parkour og Twerking.

Læs mere om Teambuilding og Explore Your City og dertilhørende priser længere nede. Hvis du ønsker at bestille en træningsaktivitet, kan de aktiviteter vi tilbyder ses og bestilles på vores Polterabend Side (husk at skrive firmaarrangement i kommentarfeltet).

Hvis du er interesseret i en anden form for arrangement, så kontakt os via mail kontakt@houseofconcrete.dk

 

 

Firma Arrangement med Team Building og Parkour

Firmaarrangement med Teambuilding

Vi mener at det er vigtigt at Teambuilding-arrangementer tilgodeser hele teamet, ligegyldig forskellighed og kompetencer. Derfor er vores Teambuilding-arrangement sat sådan sammen, at teamet vil blive inddelt i mindre hold, hvor du bliver nød til at samarbejde, kommunikere og udnytte hinandens kompetencer for at vinde som hold.

Deltagerne vil være delt op i 4 hold, hvor holdet skal i fællesskab igennem 4 forskellige udfordringer. I hver udfordring kan holdet tjene point, og holdet med flest point tilsidst vinder.

 

 • 120 min. (ekskl. pauser)
 • 10-80 personer
 • 1-10 Personer 4000 kr.
  Herefter 250 kr. per person
 • Ryesgade 40A
  9000, Aalborg

   

Land of The Blind (2 aktiviteter)

På denne post kæmper holdene mod hinanden. Det ene hold vil få bind for øjnene og skulle placere sig strategisk i et rum med kasser og andre forhindringer. Det andet hold vil lydløst skulle bevæge sige igennem rummet, og gennem samarbejde få X antal holdkammerater igennem rummet, uden at blive fanget af de blinde.

Denne opgave sætter fokus på holdets evne til at samarbejde, og individets villighed til at ofre sig selv for holdet.

Opgaven vil lægge vægt på kommunikation, samarbejde og det fælles mål.

The Brain and the Brawn

Holdet skal i fællesskab løse en række opgaver på tid. Disse opgaver vil sætte krav til holdets fysik og viden på en og samme tid. Det vil kræver god kommunikation, at sikre sig at holdet når igennem flest muligt opgaver.

Holdet vil arbejde med deres individuelle styrker og svagheder, og lære at identificere og acceptere dem, samtidig med de skal kommunikere og finde kreative samt effektive løsninger.

The Obvious Maze

Holdet vil skulle igennem en eller flere baner på tid. Banen vil bestå af psykisk udfordrende forhindringer og balanceøvelser, hvor der vil blive sat krav til, at holdet hjælper hinanden og kommunikere, så ingen bliver tabt.

Vinderen af denne opgave vil højest sandsynligt være det hold, som tager den mest åbenlyse løsning på banen, og derfor vil holdets kreativitet blive udfordret. Desuden vil de presse deres grænser, arbejde med tillid og samarbejde.

Explore Your City - Parkour som firmaarrangement

Til dette firmaarrangement giver du dine medarbejdere muligheden for, at se hinanden og Aalborg på en helt ny og anderledes måde. De vil samtidig lære hinanden bedre at kende og få deres personlige grænser udfordret. Arrangementet vil have base i parkour, og de vil derfor også få kendskab til en sport, de helt sikker aldrig har prøvet før.

 

 • 120 min. (ink. pauser)
 • 10-60 personer

   

   

 • 1-10 Personer 4000 kr.
  Herefter 250 kr. per person
 • Aalborg Midtby

The Parkour Challenge

Holdet vil skulle igennem en eller flere baner, hvor de skal hjælpe hinanden. Banerne vil bestå af psykisk udfordringer, forhindringer og balance, samt parkour-relaterede øvelser. Der vil blive sat krav til, at holdet hjælper hinanden og kommunikerer.

Holdet vil arbejde med personlige grænser, tillid og samarbejde. Samtidig vil de lære de mest basale parkourteknikker.

Fear and Hight Exposure

Med udgangspunkt i parkour skal deltagerne udvikle deres bevægelses kompetencer, presse deres grænser og finde tryghed og tillid i fællesskabet.

Gruppen vil blive udsat for forskellige challenges, hvor der skal arbejdes med frygt, balance og højder.