Skal du bruge en instruktør til dit event?

Vores event instruktører er blandt landets bedste, og vi garanterer undervisning på højeste plan. Vi forsøger desuden altid at imødekomme special ønsker, og du er meget velkommen til, at kontakte os på telefon 4050 0956, hvis du har nogle forespørgsler der kan gøre dit event perfekt.

Vælg din event type herunder.

 

Skal jeres polterabend være ekstra sjov? Så tilbyder vi mange forskellige former for aktiviteter, og vi har helt sikkert noget der vil passe til jeres arrangement, og vi tilbyder både mulighed for undervisning i vores lokaler samt hjemme hos jer.

Vi er primært specialiseret i Parkour undervisning, men underviser også i mange andre former for Gadeidræt, og vi har mulighed for at rykke ud med udstyr til sin skole eller varetage undervisningen i vores faciliteter i Aalborg Vestby.

Skal der gang i jeres firmafest eller er der brug for et godt grin til jeres Team Building aktivitet. Så tilbyder vi mange forskellige aktiviteter til firma arrangementer, hvor i er garanteret et smil på læben og mulighed for, at lære hinanden bedre at kende.

Søger du en instruktør til dit event et andet sted i landet, har vi tæt samarbejde med flere forskellige poledance studier, danseskoler og parkour klubber, og du er velkommen til at kontakte os og få information og vejledning i forhold til dit arrangement, også selvom det ikke er i Aalborg og opland arrangementet afholdes. Vi tilbyder også i nogle tilfælde at køre ud til arrangementer andre steder i landet.

Vi anbefaler blandt andet et besøg hos Pole Academy i Århus til din poledance polterabend eller parkour undervisning hos Street Movement i København.