Skal du bruge en instruktør til dit event?

Vores instruktører er blandt landets bedste, også til events, og vi garanterer undervisning på højeste plan. Vi forsøger desuden altid at imødekomme specielle ønsker, og du er meget velkommen til at kontakte os på mail: kontakt@houseofconcrete.dk hvis du har nogle forespørgsler der kan gøre dit event perfekt.

Vælg din event-type herunder.

 

 

Skal jeres polterabend være ekstra sjov? Så tilbyder vi mange forskellige former for aktiviteter, og vi har helt sikkert noget der vil passe til jeres arrangement. Der er både mulighed for undervisning i vores lokaler samt hjemme hos jer.

Vi er primært specialiseret i parkour-undervisning, men underviser også i mange andre former for Gadeidræt. Vi har både mulighed for at rykke ud med udstyr til jeres skole eller varetage undervisningen i vores faciliteter i Aalborg Vestby.

Skal der gang i jeres firmafest eller er der brug for et godt grin til jeres Team Building-aktivitet? Så tilbyder vi mange forskellige aktiviteter til firma-arrangementer, hvor I er garanteret et smil på læben og mulighed for at lære hinanden bedre at kende.

Søger du en instruktør til dit event et andet sted i landet, har vi tæt samarbejde med flere forskellige poledance-studier, danseskoler og parkour-klubber i flere dele af landet. Du er velkommen til at kontakte os og få information og vejledning i forhold til dit arrangement, også selvom det ikke er i Aalborg og opland, arrangementet afholdes. Vi tilbyder også i nogle tilfælde at køre ud til arrangementer andre steder i landet.