PERSONDATAPOLITIK

Som medlem i House of Concrete accepterer du, at vi indsamler og behandler oplysninger om dig. Vi indsamler udelukkende de oplysninger, der er nødvendige for at administrere og opretholde dit medlemskab. Dine data vil udelukkende blive benyttet til dette formål.

 

OPBEVARINGSPERIODE

Vi opbevarer dine oplysninger i op til 2 år efter dit medlemskab ophører, og senest herefter vil alle oplysninger om dig blive slettet eller anonymiseret, så de ikke længere kan identificere dig.

 

DINE RETTIGHEDER

Når vi registrerer din oplysninger har du altid ret til at få indsigt i de oplysninger, som vi har om dig, gøre indsigelse mod at vi indsamler og behandler dine oplysning, samt få forkerte eller urigtige oplysninger rettet eller slettet. Du har også altid ret til at klage til Datatilsynet over House of Concretes behandling af dine oplysninger.

 

KONTAKT

Har du spørgsmål eller anden form for henvendelse vedrørende vores behandling af din data, kan vi altid kontaktes via mail kontakt@houseofconcrete.dk eller ved personligt fremmøde i House of Concrete, Ryesgade 40A, 9000 Aalborg efter aftale.