Parkour Ungdomsforløb

Når du går på et parkour børne eller ungdomsforløb tilmelder du dig til et løbende medlemskab i House of Concrete og bliver du tilknyttet et fast forløb sammen med andre unge parkourudøvere. Holdet forløber ugenligt, hvor du vil udvikle dig både fysisk, psykisk og mentalt. Alt imens du får mulighed for, at træne i Aalborgs eneste indendørs parkour facilitet, sammen med Aalborgs absolut bedste parkour udøvere.

Vores hold er altid tilpasset eleverne der går på holdet og der er aldrig mere end 12 elever pr. hold, for at nå det optimale udbytte af træningen. Hos os arbejder vi med den oprindelige parkour filosofi "Être Fort Pour Être Utile" (at være stærk for at være nyttig), og træningen er derfor både baseret på motorisk udvikling, styrke samt kondition, ligesom vi også arbejder med sociale læringsmiljøer og personlig udvikling.

Gratis Introtime Bliv medlem

Parkour 8-14 år

På forløbet lære du basis teknik, naturlig bevægelse, koordination og at arbejde med mentale barriere, målsætninger og personlig udvikling i forhold til bevægelse og socialt sammenvær. Du vil blive undervist af en instruktør med mange års erfaring indenfor både undervisning og parkour. Vores hold er alders inddelte, og har et max. antal af 12 personer på hvert hold, for at alle får mest muligt ud af undervisningen.

Praktisk:

  • Pris: 250 kr. per måned (betaling hver anden måned)
  • Tidspunkt:
    8-10 år Mandag 16.30-17.45 11-14 år Onsdag kl. 16.30-17.45

Gratis Introtime Bliv medlem