Parkour Forløb

Når du deltager på et parkour forløb hos os i House of Concrete, betyder det at du går på et fast hold hver uge, der er tilpasset lige netop dit niveau. Holdet er progressivt, hvilket betyder at instruktøren altid arbejder videre med det som i har lært sidst.

"En tryg måde at udforske kroppens ubalancer, og i professionelle hænder balancere derpå."

Emma Silja Sångren, Medlem House of Concrete

Parkour, Fundamentals

På parkour fundamentals arbejder vi med de basale parkour teknikker og flows. Der stiftes bekendtskab med bevægelser som sving, cat og climb up og arbejdes dybde gående med forskellige vaults samt hop og landingsteknik.

Parkour Fundamentals er for dig der har deltaget på Parkour Start Up nok gange til, at du har styr på grundteknikken og er blevet sendt videre til dette forløb af instruktøren. Hvis det er første gang du skal prøve parkour, kan du læse mere om parkour start up her.

Parkour, Intermediate

På parkour intermediate stilles der større krav til din fysiske kunnen og dine tekniske egenskaber end de tidligere hold. Der arbejdes med at sammensætte bevægelser, og arbejdes i højere grad med landinger på rails og højder. Bevægelser som svings og underbars er en integreret del af undervisningen

Holdet er for dig, der har helt styr på de basale parkour teknikker. Desuden har du styr på flow, touch og landinger.

Parkour, High Intermidiate

High intermediate er for dig som har praktiseret parkour i flere år. Holdet stiller store krav til din styrke, fleksibilitet og de tekniske elementer som er basale i parkour. Det forventes at du kan bevæge dig komfortabelt på rails, kontrollere svings, har helt styr på de basale vault teknikker og fald teknik. På holdet arbejdes der i dybden med bevægelses tekniske elementer og kombinationer af bevægelser hvorfor kontrol og commitment er essentielt.