Parkour Drop-in

Start-Up / Prøvetime

Parkour Start Up er for dig som aldrig har prøvet parkour før eller dig der stadig er ny til sporten. For at deltage på dette hold behøver du ingen forudgående træning, og du behøver hverken være stærk eller atletisk for at starte til parkour.

På Parkour Start Up arbejder vi mod at mestre basale bevægelses teknikker og vil berører emner som flow, touch, kontrol og at bevæge sig sikkert. Vi bruger desuden kroppen som træningsredskab til at opbygge styrke og motorik.

Kom til gratis Introtime og se om det er noget for dig!

Gratis Introtime

Explore Your City

På dette hold får du muligheden for at erobrer byens rum. Ved brug af vores krop og de egenskaber som vi tilegner os gennem den ugentlige parkour undervisning besøger vi forskellige lokationer i Aalborg og omegn for at udfordrer os selv og udforske de bevægelses muligheder de arkitektoniske og naturlige omgivelser byder på.

Hvert undervisning ledes af en af vores erfarne instruktører, som har forberedt tekniske udfordringer, lege eller andet godt specielt til det sted som vi besøger. Holdet foregår lørdag, hver anden uge i lige uger. I ugen op til undervisningen vil den næste placeringen blive offentlig gjort på vores facebook gruppe ”House of Concrete parkour” og du kan frit vælge om du vil mødes med instruktøren ved House of Concrete og følges ud til spottet på cykel, eller du selv finder vej derud.

Enkelte lokationer kan kræve at du selv finder vej, hvis det er forholdsmæssigt langt væk fra HoC