Samarbejdspartnere

RebelStudio

RebelStudio

RebelStudio er vores samarbejdspartner på Nørrebro i København. Studiet har højt til loftet og masser af plads mellem stængerne. Hos RebelStudio er de specialiseret i poledance, og går op i personlighed og attitude.

Hvis du søger et studie med samme hjemlige-vibe og høje pole nivau som hos os, så anbefaler vi RebelStudio.

www.RebelStudio.dk
Elitepole

Elitepole

Elitepole har to flotte poledance studier i Københavns området, en stor diversitet i deres instruktører, og undervisning 7 dage om ugen. De tilbyder desuden både almindelig poledance, clasique/exotic poledance og pole fitness. Vi anbefaler Elitepole hvis du søger et poledance studie i Københavns området med stor diversitet i undervisningen.

www.elitepole.dk
House of Pole

House of Pole

House of Pole er et af Danmarks ældste polestudier, og har tre afdelinger fordelt i København, Slagelse og Esbjerg. Studiet fokusere på poledance og fitness, og har nogle af landet bedste instruktører. De afholder desuden Danish Polecamp to gange om året. Vi anbefaler House of Pole, hvis du søger et studie med plads til alle, og ønsker et flexibelt koncept, med mange trænings muligheder, og hvis du har special interesse i pole fitness.

www.houseofpole.dk
North Pole Studio

North Pole Studio

North Pole Studio åbnede i 2007 og er et af Scandinaciens første, største og mest velfungerende studier. NPS arrangere alt fra konkurrencer til shows, som for eksempel Aerialism. Med tiden har NPS udviklet sig til et verdenskendt mødested for poledance eliten og poledance enthusiaster. NPS er mest kendt for deres kvalitets poledance undervisning og store diveristet både i forhold til undervisning og stilarter med dygtige og uddannede instruktører. NPS ligger i Stockholm, og er vores hovedinstruktør Mollys andet poledance-hjem.

www.poledance.se
BpoleFit

BpoleFit

BpoleFit har Århus dygtigste instruktøre og flotteste studie, hvor der både bliver undervist i poledance og polefitness. Vi anbefaler BpoleFit, hvis du søger et polestudie i Århus.

www.bpolefit.dk
Pole Fitness Vejle

Pole Fitness Vejle

Pole Fitness Vejle er en forening der lægger vægt på sammenhold og plads til alle. Man må gerne have det godt, imens man kommer i form. Vi anbefaler Pole Fitness Vejle, hvis du søger et pole dance studie i trekantsområdet.

www.polefitnessvejle.dk
Street Movement

Street Movement

Street Movent har fundament i glæden ved bevægelse, og de arbejder med parkour og Method Naturelle. Hvis du søger et sted at træne parkour i København, anbefaler vi Street Movement.

www.StreetmMvement.dk/
La Movenza

La Movenza

La Movemenza er efter vores mening et af markedets bedste mærker når det kommer til danse og stræk tøj. Tøjet er produceret i Italien og bruger kun de bedste materialer. Vi har et tæt samarbejde med La Movenza og sælger deres tøj i shoppen.

www.LaMovenza.com
Dragonfly

Dragonfly

Dragonfly er et af de mest kendte mærker på markedet, når det kommer til poletøj. De er specielt kendt for lækker kvalitet og tøj der altid fungere til poledance. Derudover har de mange forskellige styles i alle de farver man kunne drømme om. Vi sælger de mest almindelige styles og farver i shoppen.

www.DragonflyBrand
RAD Polewear

RAD Polewear

RAD er et af de hotteste mærker, når det kommer til poletøj, og som alle poledancere ved, så bliver man bare det bedre på polen med det rigtige poletøj - Aldrig gå ned på udstyr. Vi er heldige at samarbejde med RAD, som vi både sælger i studiets shop samt bliver sponsoreret når vi afholder arrangementer i huset.

www.radpolewear.com
Vekker LA

Vekker LA

Vekker LA er et af de mest inovative poledance mærker, de har altid de flotteste farver og lækreste design. Mærket er fra USA og vi er en af de eneste der forhandler mærket her i Danmark.

www.VekkerLA.com
Spar Nord

Spar Nord

Spar Nord er tættere på. Kernen i Spar Nords forretningsmodel og strategi er ambitionen om at drive en enkel retailbank med fokus på almindelige privatkunder og lokalområdets små og mellemstore virksomheder.

https://www.sparnord.dk/
Gadeidræt

Gadeidræt

Gadeidræt er idræt, som oftes dyrkes på gadeplan. Nogle gadeidrætter som fx skateboarding, løbehjul, hacky sack, breakdance og parkour oprinder fra gaden, mens andre udspringer fra klassiske idrætsgrene, der er blevet tilpasset byrummet. Det er f.eks. street basket, street handball og street soccer.

https://www.gadeidraet.dk/
MiGu

MiGu

Som fotograf er det vigtigt for mig, at menneskerne jeg arbejder sammen med føler sig trygge, og ved, at jeg er der for at give både en dejlig oplevelse, men samtidig også et produkt, som du/i til enhver tid vil være tilfreds med.

http://www.miguphotography.jimdo.com/