FAQ

FAQ - Spørgsmål og svar


Generelt

Kan man få et billigere medlemskab i House of Concrete?

Nej vi har kun et medlemskab som koster 350 kr./md.(med 6 måneders binding) eller 450 kr./md.(uden binding), men her får du tilgængeld mulighedhed for at træne i vores faciliteter i hele vores åbningstid, benytte dig af alle drop-in hold samt blive tilknyttet til et forløb, der er skræddersyet til dig og de andre på holdet. Hvis du ønsker en anden betalingsløsning, anbefaler vi at du køber klippekort.

Hvornår betaler jeg mit medlemskab?

Medlemskabet bliver betalt månedligt eller hver anden måned.

Hvornår skal jeg opsige mit medlemskab?

Du kan opsige dit medlemskab når du vil, så længe du ikke har biningsperiode på det. Hvis du har bindingsperiode kan medlemskabet først opsiges herefter. Opsigelsen løber måneden ud + 1 måned.


Poledance

Skal man være stærk for at starte til poledance?

Nej man skal ikke være stærk for at starte til poledance, det bliver man helt automatisk ved at træne det.

Skal man være smidig for at starte til poledance?

Nej mean skal ikke være smidig for at starte til poledance, men vi anbefaler, at man benytter sig af vores ugentlige udstrækshold, som en del af poledancetræningen.

Er poledance strip?

Det kan det være ja, men her hos os underviser vi primært i poleart, som ligger sig mere op af dansestilarter som modernedans og jazz. Vi har også undervisning i Russian Exotix, som er en mere sensuel form for poledance.

Hvorfor har poledancer ikke særlig meget tøj på?

Poledancere har ikke særlig meget tøj på, da de for at sidde fast på stangen har brug for bar hud. Vi anbefaler derfor også shorts og sports-BH til din træning.

Hvor gammel skal man være for at starte til poledance?

For at starte til poledance her i House of Concrete skal du være minimum 15 år, men hvis du er yngre og har et brændende ønske om at starte, så kontakt os på This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..


Parkour

Er parkour farligt?

Nej parkour er ikke farligt. Det er en sportsgren, hvor vi arbejder meget med teknik og progression, hvilket betyder at du kun ender op i en farlig situation, hvis du træner over eget niveau.

Er parkour god motion?

Parkour er super god motion, og en måde hvorpå du kan få arbejdet hele kroppen igennem på holistisk vis, samtidig med at det øger dit kondition.

Hvor gammel skal man være for at starte til parkour?

For at starte til parkour i House of Concrete skal du være minimum 8 år.